Какво среща човекът, който бие букмейкърите – и банките. Но The … означава?

Какво среща човекът, който бие букмейкърите – и банките. Но The … означава?

Екипът на опитни издатели, а също и изследователи на wikiHow 10 юни 2020 г. Залагането на спортни дейности е дейност за много, както и по-голямата част от хората просто го смятат за приятен и приятен. Но всъщност има начини за непрекъснато създаване на пари за спортни залагания, а също и триковете всъщност разбират подхода за залагане, както и различните видове залози, които можете да създадете, като признавате коефициентите, правите мъдри залози и също така оставяте лоши залози.

Вместо това всъщност е всичко за създаването на колекция от малки, интелигентни залози, които се включват за периода до обща печалба.

Твърдението, което ще отправя, със сигурност ще шокира всеки комарджия със спортни дейности, който го преглежда. Макар че много от нашата компания всъщност са под схващането, че всеки човек, залагащ на спорт, печели трайно, стига да залага обикновено достатъчно добър, това всъщност не е реално. Изчакайте със сигурност не сте изненадани? На програма не си! Всички знаят, че букмейкърът има бонус, така че много повече възможности, отколкото да не се хвърлят спортни залагащи.

Притежавате ли някога да сте чули термина играч за полза? Това всъщност доставчиците на хазарт с таг обозначават геймърите, които просто залагат, когато възможностите действително са в тяхна полза. Въпреки факта, че “обикновено” букмейкърите имат 4,55% завист при изправени залози (2,38% @ -105), ключовата дума е “обща”; играчите на обезщетения намират залози, в които ползите на букмейкъра всъщност са неблагоприятни.

Защо спортните залагания са печеливши – Печеленето на проценти може да бъде забавно за всеки

Ако сте разбрали какво означава очакваното стойност, -EV и + EV, продължете и пропуснете нашите предложения за търсене на + EV залози. Ако всъщност не сте свикнали с този принцип, продължете да четете. Очакваната стойност всъщност е условие, което експертите, които залагащите използват редовно. За да обясня какво точно предлага, ще използвам пример.

Нашият екип обръща парчета и вие ми предоставяте $ 1 за всеки резултат от скалпи; Предлагам ви $ 1 за всеки резултат от опашки. Нашата компания може да се обърне парчета за цяла вечност, както и никой от нас няма да има предимство, като се има предвид, че в нормалната половина от момента, в който компанията ни хвърли $ 1 половината от времето, когато екипът ни успее $ 1.

Този определен залог има действително неутрална очаквана пазарна стойност. Точно сега да твърдим, че всъщност ми е омръзнало да въртя монети, както и наистина искам да спра, но докато ме умолявам да остана, използвайте ми по-добра сделка. Този чисто нов пакет ми харчи 1,10 долара за всяка глава, а също така все още ви плащам по 1,00 долара за всяка опашка. Това, което се случва в момента, всъщност е половината от времето, в което успявам 1,10 долара, а също и половината от времето, в което губя 1,00 долара.

За всеки флип на монетата имам добро изискване (+ EV) от 5 стотинки. Като този, който ми предлага това предложение, вие имате обратното, всеки флип на парчето е 5 цента EV за вас. Всеки залог, направен при спортни дейности, залагания притежава или добра приета стойност (+ EV), вредна стойност на предположение (- EV), или в необичайни сценарии неутрална очаквана стойност.

Единственото ръководство за спортни залагания Ръководство: Увеличете максимално своите печалби

Основните причини, поради които повечето спортни комарджии не се мотаят, за да разберат тайните на перкейските играчи, е, че всъщност това отнема много време, по-голямата част от тях не водят как да го изпълнят, объркани са или дори когато извършват, откриват, че всъщност е със сигурност не е много забавно. Ако всъщност се опитвате да намерите нещо приятно, предлагаме балиране на покритие, екскурзия до тематичния парк, фестивал или какво имате.

В TheSportsGeek.com притежаваме многобройни статии по тази тема, които предпочитате да проверите: Това е възможно най-добрият метод, който комарджията за спортни дейности може да използва, за да намери залози, заедно с благоприятна печалба. Когато по същия начин прочетете нашата кратка статия за текущия пазар на залагания, ще осъзнаете само преди възможността за видеоигри сериите да са https://otsenka-na-bukmeikuri.com надеждни.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注